Voor uw stralende lach

Home Onze diensten Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Profylaxe Tandimplantaten Nieuwtjes Openingstijden Klachtenregeling Folders Weekenddiensten Nieuwe patienten
 
Mooie tanden

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje. Gezonde tanden zijn meer dan alleen een mooie “bijkomstigheid” in het gezicht van een mens. Ze vormen een beslissende factor voor succes, voor intermenselijk contact en voor iemands blijvende indruk.

Om uw stralende lach te behouden, bieden wij u een professionele reiniging van uw tanden aan: een methode waarmee, zonder dat u er veel van merkt, iedere verkleuring of aanslag kan worden verwijderd - veel effectiever dan met de tandverzorging thuis. Bovendien is een regelmatige professionele tandreiniging belangrijk om tandaandoeningen te voorkomen.

De droom van mooie witte tanden kan werkelijkheid worden. Met de PrevDent Cleaning,(re) Whitening & Repair methode die in onze praktijk wordt toegepast gaat u na c.a. 60 minuten met prachtige witte tanden naar huis. Afhankelijk van de kleur van uw tanden en uw persoonlijke omstandigheden kunnen de tanden gemiddeld 8 to 9 nuances lichter worden. Een PrevDent behandeling is veilig. Het beschadigt het tandglazuur niet. De behandeling is bij 99% van de mensen pijnloos. Slechts een enkeling kan tijdens of na de behandeling wat gevoeligheid ervaren. De methode is dan ook zeer geschikt voor mensen met gevoelige tanden.

Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij een aantrekkelijker uiterlijk geven met behulp van een flinterdun keramieklaagje, een zogenaamde ‘veneer’.
Ook bij tandvullingen of kronen bestaan er tegenwoordig zeer fraaie oplossingen, die niet van de echte tand te onderscheiden zijn.


Onze diensten

Mooie tanden

 

Tanden bleken met PrevDent

 
Tridental Mouthware   Tramstraat 110   2225 CM Katwijk   Telefoon: 071-4071000 Home