Tanden – net zo perfect als het origineel

Home Onze diensten Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Profylaxe Tandimplantaten Eén ontbrekende tand Meerdere ontbrekende tanden Tandeloze kaak Vragen over implantaten Nieuwtjes Openingstijden Klachtenregeling Folders Weekenddiensten Nieuwe patienten
 
Tandimplantaten
Eén van de kernactiviteiten van onze praktijk ligt op het gebied van de tandheelkundige implantologie. Geen enkele andere vorm van tandvervanging komt zo dicht in de buurt van de natuurlijke situatie als het implantaat.
De kleine “pijler” van zuiver titanium vervangt de tandwortel en groeit stevig vast in het kaakbot. Op dit fundament kunnen kronen, bruggen en zelfs kunstgebitten worden bevestigd. Na de verzorging heeft u weer het comfort van een stevig verankerde tand. U ondervindt geen beperkingen tijdens het lachen, praten en kauwen.

Van één ontbrekende tand tot een volledig tandeloze kaak hebben wij een individuele implantaatoplossing voor u, die u een duurzaam comfort en een mooi uiterlijk geeft. En u kunt er zeker van zijn: bij de implantologie werken wij nauw samen met één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van implantaten.

Tandimplantaten

Tandimplantaten 
Tridental Mouthware   Tramstraat 110   2225 CM Katwijk   Telefoon: 071-4071000 Home